Matrix Logo 100c75m10y0k 0c0m0y40k

 

 

Matrix GmbH is een jong en dynamisch bedrijf welke werd opgericht in 1997. Hun specialisatie ligt in het ontwikkelen en produceren van klemsystemen.

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om producten op te spannen om het vervolgens te kunnen bewerken of te meten doordat de vorm van producten steeds ingewikkelder word. Om hier een oplossing voor te vinden heeft Matrix GmbH een klemtechniek ontwikkeld welke gebaseerd is op het bekende “pin cushion” principe. Dit principe zorgt ervoor dat de handling of bewerking van complexe delen word vereenvoudigd. Dit principe blijkt zo goed te functioneren dat Matrix GmbH verder is gegaan in het ontwikkelen en uit te breiden van hun productportfolio. Tegenwoordig hebben zij een zeer uitgebreid leverprogramma om zeer uiteenlopende producten te kunnen bewerken, meten enz. enz.

Naast het standaard pakket is het ook bij Matrix GmbH mogelijk om een op maat gemaakt spansysteem te ontwikkelen en te produceren. Dit maakt het mogelijk om een voor U specifiek product perfect op te kunnen spannen om er vervolgens van alles mee te kunnen doen.